Damernas Världs Trendkvällar

Written by on April 8th, 2016 // Filed under Events, Inspiration, News, PR

Fick äran att vara Martina Bonniers exklusivt inbjudna gäst på Damernas Världs trendkvällar som var i Göteborg 4 april och i Stockholm 7 april. Martina pratade om handväskans historia, hösttrender och skönhetsredaktören Maria pratade om skönhetstrender. Och så fick jag visa och prata om mina klänningar på scenen. 800 fantastiska tjejer kom och tittade i Göteborg och Stockholm och jag fick chansen att prata med många av dom efter föreläsningen då jag visade mina klänningar i foajén. Min husfotograf och syster Paulina Westerlind har tagit alla dessa fina bilder.

MW-Damernas-016

Jag har på min klänning Yalanda_flower i rosa och Martina Yalanda_dot i en special utgåva i ljusblått unikt för DV-shop. Kommer senare i april.

MW-Damernas-014

Eventet var på vackra och kulturmärkta Skandia biografen i Stockholm.

MW-Damernas-010

Här håller Martina upp klänning Yara som har ärm.

MW-Damernas-007

MW-Damernas-005

Leave a Comment

Name*
Email*
Website
Comment*